Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası

- Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Elazığ Şubesi Başkanı Gök, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

ELAZIĞ (AA) - Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Elazığ Şubesi Başkanı Timur Gök, 22-28 Mart arasında kutlanan 'Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası' dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gök, mesajında, halkın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu acil sağlık hizmetlerinin, şüphesiz bu alanda özveri ile görevini yerine getiren sağlık çalışanlarının omuzlarında onurlu bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası'nın amacının acil sağlık sisteminde yer alan bütün sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamını sağlamak, acil sağlık hizmetleri ve ilk yardım konusunda halkı bilinçlendirmek olduğunu ifade eden Gök, şunları kaydetti:
'Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerliği Haftası'nın bu yıl ana teması 'Acil Sağlık Sisteminde Birlik ve Beraberlik'. Türkiye'nin dört bir tarafında yapılacak olan etkinliklerle hem meslektaşlarımızın kendi aralarında dayanışması, hem de halkımızla kucaklaşması hedeflenmektedir. Bu yıl 3. defa organize edilen ve 7/24 nöbet hayatımızın içerisine sıkıştırdığımız başarılı ve özverili çalışmaları kamuoyunun gündemine getirmeyi planladığımız 'Altın Ambulans Sağlık Ödülleri' ise gördüğü ilgiyle şimdiden sağlık sisteminin klasikleri arasına girmeye aday olmuştur.'

Bakmadan Geçme