Ak Parti Grup Başkanvekili Aydın Tut İlçesine Ziyarette Bulundu

Adıyaman'ın Tut ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçe teşkilatına ve Tut halkına 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçeye yap

Adıyaman'ın Tut ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçe teşkilatına ve Tut halkına 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçeye yaptığı 'teşekkür' ziyaretinde, ilk olarak teşkilatı ziyaret etti. Partililere konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; 1 Kasım seçimi sonunda AK Partinin sandıktan zaferle çıktığını, semin kazanının Türkiye olduğunu aktardı.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; 'Hemşerilerimiz gerek seçim öncesinde, gerekse de seçim sonrasında yaptığımız teşekkür ziyaretlerimizde gittiğimiz her yerde bizleri kucaklayıp bağırlarına basıyorlar. 1 Kasım'da Türkiye bir seçim yaptı ve bu seçimin galibi yine millet oldu. İyi bir sonuç elde edildi ve bu seçimde huzurumuz, demokrasimiz kazandı. Bu neticede emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum. Milletimiz yüksek bir oy oranıyla AK Partiyi yeniden iktidara taşıdı. Ülkeyi yönetme görevini yeniden tek başına AK Partiye teslim etti. Bu netice yükümüzü, sorumluluğumuzu bir kat daha arttırdı. Çünkü bu ülkede yaşayan her 2 kişiden 1'i AK Parti'ye oy verdi. Milletin yegane umudu olan AK Parti millete hizmetkar olmaya devam edecektir. Milletin yol haritasından çıkmadan her kesimden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Burada şunu görüyorum ki oy veren de vermeyen de herkes kazanmıştır. Kaybeden yoktur, bize göre sadece milletin iradesi karşısında olanlar bu seçimde hüsrana uğramışlardır. 1 Kasım seçiminde Tut ilçemiz yüzde 66'nın üzerinde bir oy oranıyla AK Partiye destek verdiler. Bize bu desteğe layık olma adına hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hizmet etmek boynumuzun borcudur' şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme