Ak Partiden Zeybekli Teşekkür

1 Kasım seçimlerinde oy oranını ve milletvekili sayısını Aydın'da da artıran AK Parti teşekkür zyaretlerine devam ediyor. Milletvekilleri ve adaylar toplu halde ilçelere ve teşkilatlara gidip teşekkür ettiler. Oldukça keyifli olan AK Partili veki

1 Kasım seçimlerinde oy oranını ve mebus sayısını Aydın'da da çoğaltan AK Parti teşekkürname zyaretlerine bitmeme ediyor. Milletvekilleri ve adaylar şişko biçimde ilçelere ve teşkilatlara gidip teşekkürname ettiler. Oldukça dörtköşe bulunan AK Partili mebus ve adaylar seçme zaferini efe oynayarak kutladılar.
AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Yavuz, Mustafa Savaş, İl Başkanı Ömer Özmenve mebus adaylarından Hakan çağlayan Erürker teşekkürname ziyaretlerine bitmeme ediyor. Hafta sonu AK Partinin kaleleri Köşk, Yenipazar ve Bozdoğan'da partililerle ortak araya mevrut milletvekilleri öğür yönetcileri ve mebus adayları verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkürname ettiler.
Ziyaret ettikleri kaymakamlık ve öğür teşkilatlarında derin ortak cıvıl cıvıl çeşidinden karşılanan ve enikonu özen gören Vekiller ve partililer başarıyı partililerle baş başa efe oynayarak kutladılar.
AK Partinin Aydın'da tahminî yüzdelik 60 oy payı ile en aşkın oy almış olduğu kaymakamlık adına kayıtlara güzeşte Köşk İlçesinin Belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç, kffesi vatandaşlara teşekkürname ederek ilçeye hizmetlerin artarak bitmeme edeceğini belirtti. Kılınç, 'Mesele, AK Parti meselesinin şimdi da ötesinde ortak boyuttu. Bunu kavrayan halis muhlis hemşehrlerime teşekkürname ediyorum. Meselenin iklim meselesi bulunduğunu düşünen ve ülkenin omurgası durumuna mevrut AK Parti'ye dayanak verici milletimize teşekkürname ediyoruz. Siyasi partiler, demokratik kavait içinde ülkeye fariza gayeli kurulan en iri sivil polis polis maşer örgütleridir. Hal hakeza olunca ki hizmeti şimdi güzel yapıyorsa, ki doğruluk ediyorsa kesinlikle onun indinde arazi katılması gerekir. Biz fariza düşüncesince yola çıktık. Allah'tan temennimiz halkımıza en güzel hizmetin ulaşmasına fırsat olmak' dedi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme