AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk:

- 'Ben 'Ensar Vakfı'na gitmeye devam edeceğim' dedim akşam benim aileme sosyal medyada her türlü küfürü yaptılar. Sözde tacizi kınayanlar benim aileme taciz ve hakaretlerde bulundular' - 'Taciz yapan kimse en yakınımızda olsa bile en büyük cezayı çeksin. Hem de en ağır cezayı çeksin'

MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 'Ben 'Ensar Vakfı'na gitmeye devam edeceğim' dedim akşam benim aileme sosyal medyada her türlü küfürü yaptılar. Sözde tacizi kınayanlar benim aileme taciz ve hakaretlerde bulundular' dedi.

Marmaris'te bir toplantıda gazetecilere açıklama yapan Öztürk, daha önce Ensar Vakfı'yla ilgili açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi.

Sosyal medya üzerinde kendisi ve ailesine hareketlerde bulunulduğuna işaret eden Öztürk, 'Ben Ensar vakfına gitmeye devam edeceğim dedim akşam benim aileme sosyal medyada her türlü küfürü yaptılar. Sözde tacizi kınayanlar benim aileme taciz ve hakaretlerde bulundular. Böyle bir şey olabilir mi, bunu hanginizin mantığı alıyor' diye konuştu.

'Tacizi kim yaptıysa cezasını çekmeli' diyen Öztürk, 'Taciz yapanın affı ya da savunulması mümkün değil. Hem de en ağır cezayı çeksin. Muğlamızda 10 gün içerisinde 3 tane taciz vakası yaşandı. Bunu yapanların da sendikaları var. Bu millet cezayı sendikalara mı kessin. Gidip sendikalar önünde eylem mi yapalım 'tacizi siz yaptınız diye?' Taciz yapan kimse en yakınımızda olsa bile en büyük cezayı çeksin. Hep beraber lanetliyoruz.' ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme