AK Parti Yağlıdere İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Yağlıdere İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Üçtepe beldesindeki bir restoranda gerçekleşen toplantıda, gelişmiş Türkiye'nin durumuna yakışmayan, uygun olmayan bir anayasa olduğunu söyledi.

AK Parti'nin iktidara geldiği yıldan beri değişik reformlar, dönüşümler yaptığını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

'Değişimler yaptık ki bir şey eksik kaldı. Bunu taçlandıracak şey yeni anayasadır. Bununla ilgili 2011 yılından sonra uzlaşma komisyonu kuruldu. Bütün iyi niyetimize rağmen, bütün çabalarımıza rağmen maalesef muhalefet bu ülkeye yapılmak istenen her şeye engel olmak istiyor. Bunu 2015 yılına kadar başaramadık. Biz seçimlerde oy isterken vatandaşa açık bir şekilde ifade ediyoruz, 'ey halkım biz sizden destek istiyoruz ve yeni anayasa yapmak istiyoruz' diye. Halkımız da bize 317 milletvekili verdi.'

Meclis uzlaşma komisyonunun şu anda çalıştığını dile getiren Öztürk, 'İnşallah bütün partiler uzlaşarak bir anayasa taslağı Meclis'e sunulur. Eğer muhalefet uzlaşmaya yanaşmazsa biz AK Parti grubu olarak kendi anayasa taslağımızı yaparak Meclis'e sunacağız' diye konuştu.

Toplantıya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Temel Işık, İlçe Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Nail İpek, mahalle muhtarları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Bakmadan Geçme