Alanya Belediyesi 10 zabıta memuru alacak

Başvurular, 2-6 Aralık 2024 tarihleri arasında Alanya Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak.

Antalya ili Alanya Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 10 zabıta memuru alımı yapacak. Adayların başvuruları, 2-6 Aralık 2024 tarihleri arasında Alanya Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. Sınav için başvurular, Güllerpınarı Mahallesi İzzetazakoğlu Caddesi No:58 Alanya/Antalya adresinde mesai günleri 08:30-17:30 saatleri arasında kabul edilecek.

Alınacak personellerin, KPSS P3 veya P93 puan türlerinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurulara dair diğer şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak bulunuyor.. Ayrıca, adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda ise en az 1.60 metre boyunda olmaları gerekmekte olup, boy ve kilo ölçümleri belediyede yapılacak. Sınav başvurularının ardından adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan itibaren belirli bir kontenjan sınav için çağrılacak.

Sözlü ve uygulamalı sınavlar, 12-13 Aralık 2024 tarihlerinde Oba Mahallesi Gümüşler Sokak No:23, 07460 Alanya/Antalya adresinde bulunan Alanya Belediyesi 100. Yıl Recep Hacıfazlıoğlu Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olup, sınav konuları arasında Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu yer alacak.

memur5.com

Bakmadan Geçme