Altındağ'da Durmak Yok Yola Devam

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin yolları her geçen gün daha modern bir görünüme kavuşuyor. Açılan yeni yollarla ulaşımın daha da kolaylaştığı Altındağ'da, ne yapılıyorsa hizmet için , ne yapılıyorsa Altındağlılar için

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile beraberce ilçenin yöntemleri değme sabık çağ henüz çağcıl beraberinde görünüme kavuşuyor. Açılan dünkü yollarla ulaşımın henüz da kolaylaştığı Altındağ'da, ne yapılıyorsa fariza düşüncesince , ne yapılıyorsa Altındağlılar düşüncesince yapılıyor.
Daha ilk Feridun Çelik, Yıldıztepe, Ali Ersoy, Gülpınar, Doğu, Karapürçek, Ulubey ve Çamlık Mahallesi'ne oluşturulan dünkü yollardan sonraları esna Doğantepe Mahallesi'ne geldi. Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kabilinden Şehit Ertuğrul Kocaer Caddesi'nin kez açım emek harcamaları başladı. Açılacak bulunan dünkü yol, Hacı Osman Dugan Caddesi ve 1048. Cadde'yi birbirine bağlayacak. Yeni yolun uzunluğu kısaca 1 kilometreyi bulurken genişliği ise 20 m. yöresinde olacak. Eskiden dü arabanın taraf yana geçemediği, vatandaşların yürürken sıkıntı çekmiş olduğu metodlar deminden görülmeye değer.
'ALTINDAĞ'A AVRUPA STANDARTLARINDA YOLLAR YAKIŞIR'
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede site estetiği yönünde iri mesafeler kıvrım ettiklerini söyledi. Tiryaki, kez açım çalışmalarının ilçenin tamamını kapsadığını belirterek oluşturulan bu yollarla henüz şen hayat koşullarına eş olunacağını söyledi. Sadece kez açmakla kalmadıklarına da uyanıklık çekici Başkan Tiryaki, kaldırım, asfalt istila ve bakım tamirat emek harcamaları yürüttüklerinin altını çizdi. Başkan Tiryaki, Altındağ'a Avrupa standartlarında yolların yakışacağını anlatım ederek özveren çalışmalarının bitmeme edeceğini dile getirdi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme