Baykar'dan 'İsrail'e yakıt' iddiasına tepki

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, medyada yer alan İsrail ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, medyada yer alan İsrail ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi. Türkiye'nin İsrail'e yönelik ihracat kısıtlamaları arasında yer alan jet yakıtı iddiası sosyal medyada gündem oluşturdu. Bu iddiaların ardından İletişim Başkanlığının yanı sıra Baykar'dan da açıklama geldi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına sert tepki göstererek, konuyu yargıya taşıyacaklarını ve kazanılacak tazminatın Gazze'ye yardım olarak aktarılacağını bildirdi.

Bayraktar'ın tepkisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da nasibini aldı: "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim."

Sosyal medyada şirket ve yöneticilere karşı iftira kampanyası yürütüldüğünü belirten Bayraktar şunları kaydetti:

"Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor. Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye vereceğim. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki göstereren Bayraktar, sosyal medyada İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer aldığı iddialarını gündeme getirdi.

'Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak'

Bayraktar, "İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. 'Alevilerin de PKK'sı olmalı' diye yazılar yazıyor, DHKP-C güzellemesi yapıyormuş. Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim." paylaşımında bulundu.

memur5.com

Bakmadan Geçme