BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt bir kişiyi evire çevire niye dövdü?

Hamza Kurt'un ofisinde bir kişiyi darp ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kurt, 'Hele bi sorun ki erkek müsveddesini niye dövdüm!' paylaşımında bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl Başkanı Hamza Kurt'un ofisinde bir kişiyi darp ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Kurt'un kendi ofisinde bir kişiyi darbettiği anların yer aldığı güvenlik kamera görüntüleri gündeme geldi. Görüntülerde Kurt'un, ofisin önünde sessizce konuştuğu bir kişiyle tartışmaya başladığı anlar yer aldı.

Kurt, bir süre sohbet ettikten sonra aniden karşısındaki kişiye yumrukla saldırmaya başladı. Saldırı esnasında ofiste bulunan dört kişi, yaşanan olaya tanıklık etti. Kurt darp ettiği kişiyi ofisteki başka bir odaya götürdü.

Yaşanan kargaşada, ofisteki diğer kişiler ilk başta durumu izlemekle yetindi, ancak daha sonra araya girerek kavgayı sonlandırmaya çalıştılar. Kavga esnasında ortamın gerginliği bir süre sonra tekrar yükseldi.

Saldırı devam ederken, Kurt, dövdüğü kişiye yönelik bazı sözler sarf etmeye de devam etti. Ortam bir nebze sakinleştiğinde, Kurt'un yanındaki diğer kişiler de saldırıya katıldı. Sonrasında, ofisteki kişiler, darp edilen kişiyi tartaklayarak dışarı çıkardılar.

Kurt: Hele bi sorun ki erkek müsveddesini niye dövdüm!

BBP İl Başkanı Hamza Kurt, görüntülerin gündem olması üzerine açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurr, "kendini bilmez, hadsiz bir zavallı erkek müsveddesinin partinin ve şahsının adını kullanarak bir hanımefendiyi dolandırdığı için dövdüğünü" ifade ettib

Hamza Kurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ülkücü, Cumhur ittifakı, Büyük Birlik Partisi, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici alerjisi olan bazı medya.

Mal Bulmuş Mağrubi gibi öylesine atlamışlar ki bu habere soyadımın OCAKÇI olmadığını bile araştırmamışlar.

Bende onlara Şener Şen'in meşhur repliği ile soruyorum. Hele Sorun niye?

Hadi Bakalım hodri Meydan hepiniz kadın hakları savunucusuyuz diye geçiniyorsunuz. Şimdi bu açıklama mı da yayınlayın da görelim…

Kendini bilmez, hadsiz bir zavallı erkek müsveddesi partimizin ve şahsımın adını kullanarak bir hanımefendiyi bir kadını dolandıracak onu kandıracak ve biz de buna eyvallah mı diyeceğiz. Demedik velhasıl..

İşte siz de bu haberi yapmadan önce bana sorsaydınız bu cevabı alırdınız. Hadi bakalım şimdi sözde değil özde kadın hakları savunucu iseniz bu açıklamamı da kalın puntolarla verin de görelim… kadınlarımız baş tacımızdır.

Onlara hiçkimse şahsım ve partim üzerinden zarar veremez. Verdirmeyiz vessalam"


Benzer Haberler

memur5.com

Bakmadan Geçme