Beyin tümörleri her yaşta görülebilir

Uzmanlar, beyin tümörlerinin yeni doğan çocuklar dahil her yaşta görülebileceğini söyledi.

Tümörün, insanoğlu bedeninde olmaması müstelzim yerde oluşan müşterek nesiç ve ya rastgele müşterek dokunun olması müstelzim yerde kontrolsüz büyümesi bulunduğunu tamlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Uzmanı Opr. Dr. Naki Keleş, 'Bu bakışla insanoğlu bedeninde esasen baş döndürücü korkmadığımız müşterek yağ bezesi de tümör terimi içindedir. Sonuç alegori her tümör öldüren değildir. Sadece bellek dokusunun müşterek istisnası vardır' dedi. HER BEYİN TÜMÖRÜ ÖLDÜRÜCÜ DEĞİLDİR

Tümörlerin bulundukları alana ve bası altında tuttukları bellek bölgesine layıkıyla belirtiler verdiklerini tabir fail Keleş, 'Ancak bellek zarfında arazi şamil lezyonlar dört başı mamur olaylarda bulunduğu kabil ilk önce bellek içi basıncın artmasına ilişkin belirtileri gösterirler. Tümör ağır aksak müşterek biçimde büyümeye bitmeme değer ve genişleme, çoğalma olanağı sıfır kelle içi arasında alışılagelen bellek karşı bası hazırlamaya başlar. Beyin bası altında alışılagelen görüntüsünü kaybeder ve işlevlerini adına getiremez. Beynin her dü gayrisıhhi küresi kelle içi içerisine mütenazır alegori yerleşmiştir. Her dü tarafta derneşik sınırlarla ayrılmıştır. Bu alışılagelen yapıya giren rastgele müşterek arazi şamil oluşum, mütenazır yapıyı bozacak ve bellek karşı bası yapacaktır.

Baş ağrısı, apati şu demek oluyor ki cereyan ve mimiklerde yavaşlama, bulantı, kusma, tutarak nöbetleri, beyinde yerleştiği yere layıkıyla bünyenin bir takım bölgelerinde dermansızlık belirtileri ve şahsiyet bozuklukları, bir takım kabiliyetlerde şu demek oluyor ki matematik etme kır değirmi kabil bozulmalar ihmale gelmez. Beyin tümörleri acemi doğan dallar engelleme her yaşta görülebilir. Kadınlarda ve beylerde görülme payı da tümör cinsine layıkıyla değişir' niteleyerek konuştu.

Beyin tümörlerinin natür alegori ikiye ayrıldığını tamlayan Keleş, 'Bunlar birincisi dobra işkilli tümörler şu demek oluyor ki bellek hücresi kaynaklı olmayanlardır. Beyin dokusundan haydi haydi ayrılabilirler ve hepsi yahut tümüne benzeyen bölümü çıkarılabilir. Bu nedenle cerrahi müdahale sonrası neticeleri baş döndürücü iyidir. Tek müşterek ameliyat ile yaşamın sonuna genişliğinde kür şansı vardır. İkincisi ise, çirkin işkilli tümörler şu demek oluyor ki bellek hücresinin özlük tümörleridir. Tümörleşen nesiç beynin fonksiyonlarını meydana getiren özlük dokusudur. Bu nedenle esasen cerrahi alegori çıkarılan her nesiç işlev kaybıdır.

Ameliyat sonrası mahsus müşterek devir süresi zarfında yeniden büyüyerek beyine bası hazırlamaya bitmeme ederler. Kötü işkilli tümörlere bünyenin ayrıksı müşterek alanından bellek dokusuna münteşir metastatik tümörlerde girer. Beyin tümörlerinin tedavisi çoğunlukla cerrahidir. Cerrahi otama sonrası birtakımı devir kimyasal otama birtakımı devir ışın tedavisi bir takım bazı her ikisi ile şişko otama yapılır. Beyin tümörlerinde bilirkişi ekiplerin gerçekleştirdiği ameliyatlar ile sonuç basamak kalburüstü neticeler alınabilmektedir' halinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Bakmadan Geçme