Bilecik'te 'Benim de sıram var' projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan 'Benim de sıram var' projesi kapsamında 35 sınıfın tekrar yenilendiği bildirildi.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Osmangazi Ortaokulu'nda iş adamı Atilla Keleş tarafından yenilenen sınıfın açılış töreninde, dünyanın değiştiğini ve devletin bir takım destekleri olduğunu söyledi.

Etkileşimli tahtaların zamanla ilkokul seviyesindeki öğrencilerin kullanımına sunulacağını ifade eden Altınkaynak, 'Asıl önemli olan ve hoşumuza giden, sanayici, esnaf, işadamı, milli eğitim ve öğrencinin işbirliği yapmasıdır. Öğrencilerimizin ileride hayırseverleri örnek alarak, kendinden sonra gelecek nesillere bir hayırsever nasıl yardım ediyorsa, yardımsever ve örnek şahsiyet olmaları en büyük kazanımdır. Öğrenciye ve eğitime yapılan yatırım en iyi yatırımdır' dedi.

İş adamı Atilla Keleş de üzerlerindeki emanetleri zamanı gelince gençlere bırakacaklarını belirterek, derslerine iyi çalışmaları halinde memleketin yükünü omuzladıklarında zorlanmadan taşıyabileceklerini ifade etti.

Okul Müdürü Adem Eren'in konuşmasının ardından Altınkaynak, iş adamı Keleş'e plaket verdi. Daha sonra TSO Başkanı Fevzi Uzun, Altınkaynak, Keleş ve beraberindekiler, yenilenen sınıfı ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Bakmadan Geçme