Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin İMO'yu ziyaret etti

GAZİANTEP (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İnşaat Mühendisleri Odası'nı (İMO) ziyaret etti.
İnşaat Mühendisleri Odasından yapılan açıklamaya göre, Şahin, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk'e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Ziyarette, başta inşaat mühendislerinin sorunları olmak üzere Gaziantep'in sorunları konuşuldu.
Büyükşehir belediyesinin sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapmayı önemsediğini ifade eden Şahin, belediye olarak yaptıkları çalışmalar konusunda da bilgiler verdi.
Şahin, 'Her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsiyoruz ve Gaziantep'in sorunlarının çözümü noktasında ortaya konulan projeleri destekliyoruz. Bu anlamda İnşaat Mühendisleri Odasının yapacağı çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek oluruz' ifadelerini kullandı.
İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ise büyükşehir belediyesinin daha önceki dönemlerde olduğu gibi desteklerini yanlarında hissettiklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gaziantep'in kamuoyundaki terörle anılma algısını ortak çalışmalarla ortadan kaldırmak gerektiğini vurgulayan Çeliktürk, 'Bunun için gazi şehrimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerini artırmalı ve halkın üzerindeki gerginliği üzerinden atılması sağlanmalıdır. Bu konuda belediyemiz kültürel ve sanatsal faaliyetlerini artırabilir' diye konuştu.

Bakmadan Geçme