CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Davayı yakından izleyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Karaman'daki cinsel istismar iddialarına ilişkin 'O davayı yakından izleyeceğiz. Çocuklarımıza yapılan muamelenin hesabını sonuna kadar soracağız.' dedi.

ZONGULDAK (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman'daki cinsel istismar iddialarına ilişkin 'O davayı yakından izleyeceğiz. Çocuklarımıza yapılan muamelenin hesabını sonuna kadar soracağız. Hiçbir çocuğu, koruma alanımızın dışında bırakmayacağız.' dedi.

Çeşitli temaslar için Zonguldak'a gelen Kılıçdaroğlu, Devrek ilçesinde bir çay bahçesi önünde vatandaşlarla bir araya gelerek hazırlanan kahvaltıya katıldı.

Daha sonra Çaycuma ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, Seka Caddesi'nde belediye başkanlığı tarafından düzenlenen temel atma ve açılış törenine katıldı.

'O davayı yakından izleyeceğiz'
Kılıçdaroğlu, Karaman'daki cinsel istismar iddialarına ilişkin davanın bugün görülmeye başlandığını hatırlatarak, 'O davayı yakından izleyeceğiz. Çocuklarımıza yapılan muamelenin hesabını sonuna kadar soracağız. Hiçbir çocuğu, koruma alanımızın dışında bırakmayacağız. O evlatlar bizim de evlatlarımızdır. Onlara sahip çıkmak sadece benim değil, Türkiye'nin gönül borcudur. Hep beraber sahip çıkacağız o çocuklarımıza.' ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme