CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı:

- 'CHP, kendi birikimini, donanımını ve kadrolarını harekete geçirecek ve oy artışını bu şekilde sağlayacaktır'

ZONGULDAK (AA) - CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 'CHP, kendi birikimini, donanımını ve kadrolarını harekete geçirecek ve oy artışını bu şekilde sağlayacaktır.' dedi.

Parti okulu sandık örgütlenmesi eğitimleri kapsamında Zonguldak'a gelen CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Atıcı, siyasi parti içinde yer alan bütün birimlerin tamamen seçime yönelik çalıştığını belirterek, parti okulunun da bu birimlerden biri olduğunu söyledi.

Daha sonra partisinin il başkanlığını ziyaret eden Atıcı, CHP'nin parti içi eğitimini kurumsallaştırdığını ifade ederek, parti eğitmenleriyle birlikte daha bilinçli üyeler yetişmesini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Atıcı, sosyal projeler yaparak, hakla doğru ve etkin iletişim kurmaya çalıştıklarını ifade ederek, 'Her sandıkta CHP örgütlenecektir. Seçmenle doğru, etkin ve sürekli ilişki kurarak, onların doğru karar vermesine çalışmaktır. CHP kendi emeğiyle iktidara yürümek istemektedir. CHP kendi emeğini harekete geçirecektir. CHP, kendi birikimini, donanımını ve kadrolarını harekete geçirecek ve oy artışını bu şekilde sağlayacaktır.' dedi.

Çok çalışarak bütün evlere girmeyi hedeflediklerini ve Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu belirten Atıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

'CHP, her zaman olduğu gibi Türkiye'nin çimentosu, sigortası olmalı ve bu duruma el koymalıdır. İşte bu bilinçle parti okulu çalışmaları devam ettirilmektedir. Bizler azimle ve kararlılıkla, bilinçle ve akılla yürümeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Görevimiz halkı bilinçlendirmek ve onları özgür iradeleriyle oy kullanmaya sevk etmek. Bu şekilde ortaya çıkacak olan hükümet modelinin başımızın üstünde yeri var.'

Bakmadan Geçme