Cide'de polise mukavemet: Silah çekip tehditler savurdular

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, polise mukavemet gösteren iki kişi, silah çekip tehditler savurdu. Olayda üç polis memuru hafif şekilde yaralandı ve şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

Önceki gece saatlerinde Kastamonu'nun Cide ilçesi Bartın-İnebolu karayolunda gerçekleşen olay, bölgede büyük bir paniğe neden oldu. Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda liman bölgesine intikal etti. İhbar edilen bölgede T.D. ve M.E.D. isimli iki şahıs, polis ekiplerine mukavemet göstermeye başladı.

Olayın gelişimi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin polis ekiplerine silah çektiği ve diğeri tarafından "seni yazdım" diyerek tehditler savurulduğu görülüyor. Bu anlar, izleyenler üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Mukavemet sırasında çıkan arbede sonucunda, polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G., vücutlarının çeşitli bölgelerinden hafif yaralanarak olay yerinde müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldılar. Olayın büyümesi üzerine, bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

Polis ekipleri, T.D. ve M.E.D.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada yapılan yargılama sonucunda, T.D. ve M.E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

memur5.com

Bakmadan Geçme