Cizre'de, '52. Kütüphane Haftası' etkinliği

- AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Teşkilatı, 52. Kütüphane Haftası dolayısıyla Cizre'de etkinlik düzenledi

ŞIRNAK (AA) - AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Teşkilatı, 52. Kütüphane Haftası dolayısıyla Cizre'de etkinlik düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Kırmızı Medrese'de, kadın, genç kız ve çocukların katılımıyla bir saat kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Cizreliler'in ilgi gösterdiği etkinlikle ilgili açıklama yapan AK Parti Şırnak İl kadın Kolları İl Başkanı Hatice Atan, Kütüphane Haftası münasebetiyle kadın kolları teşkilatı olarak, tarih, ilim, irfan kokan Kırmızı Medrese'de kadınlar, genç kızlar ve çocuklarla birlikte bir saatlik kitap okuduklarını belirtti.

Amaçlarının, kitap okuma kültürünü yaymak olduğunu dile getiren Atan, şöyle konuştu:

'İnşallah bundan sonra sadece Kütüphane Haftası'nda değil, haftada en az bir gün teşkilatımız ile bir araya gelip Bırca Belek, Mem-Zin ve Hamidiye Kışlası gibi tarih kokan mekanlar da kitap okumayı planlıyoruz. Her alanda olduğu gibi bu tür çalışmalarda da kadınlarımızın ön planda olmasını istiyoruz. Düne kadar Şehri Nuh'un diyarı terörle anılıyordu. Bundan sonra ülkemizin en güzel diyarı Dicle, sevgi, kardeşlik ve barış ile anılacak. Etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.'

Genç kız ve çocuklarla bir saat boyunca kitap okuyan Atan, çocuklara hediyeler dağıttı.

Bakmadan Geçme