Çocuklar Pinokyo İle Eğlendi

Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Şehir Tiyatrosu'nda çocuklar için Pinokyo adlı oyun sahnelendi.Tiyatro öncesi yapılan illüzyon gösterileri büyük ilgiyle k

Büyükşehir Belediyesi Kasım kocaoğlan hars konuşma faaliyetleri gayret kesmeden bitmeme ediyor. Son yerine geçtiğimiz hafta sonu kent Tiyatrosu'nda füru düşüncesince Pinokyo angın dubara sahnelendi.
Tiyatro evveliyat meydana getirilen göz bağı gösterileri iri candan karşılandı. Salonu ağız ağıza dolduran seyirciler meydana getirilen gösterileri heyecanla ve şaşkınlıkla izlem ettiler. İllüzyon gösterilerinin arkası sıra evlatların cana yakın kahramanlarından Pinokyo, kent Tiyatrosu sahnesinde canlandırıldı.
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Büyükşehir Belediyesi son teşrin kocaoğlan hars konuşma etkinlikleri 10 Kasım Salı haset Atatürk'ün ahiret yolculuğu yıldönümü zımnında Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde planlı meşhur Piyanist Tuluyhan Uğurlu'nun vereceği dinleti ve musahabe ile bitmeme edecek.
12 Kasım Perşembe ve 13 Kasım Cuma günleri ise kent Tiyatrosu'nda Cengiz Özek kabilinden saye oyunu sahnelenecek. Gölge oyunu değme dü günde de vakit 11.00 ve 14.00'te izlenebilecek.
13 Kasım Cuma haset başkaca vakit 19.00'da Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde Hak Dostum Hak angın dubara sahnelenecek.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme