Fatih Portakal'ın Sözcü TV'den aldığı maaşı dudakları uçuklatıyor

Televizyondaki ana haber performansı ve YouTube üzerinden yaptığı programlarla dikkat çeken gazeteci Fatih Portakal'ın aldığı maaş sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

Sözcü TV'de ana haberdeki performansı ve YouTube üzerinden yaptığı programlarla dikkat çeken gazeteci Fatih Portakal'ın aldığı maaş sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem'in aktardığı bilgilere göre, Portakal'ın 9 ay boyunca toplamda 14 milyon TL kazandığı iddiaları ortaya atıldı. Bu durumda, aylık kazancının 1 milyon TL civarında olduğu ifade ediliyor.

Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialara göre, Fatih Portakal'ın ek masraflarının da Sözcü TV tarafından karşılandığı öne sürüldü. Uçak masraflarının, makam şoförlüğünün ve benzin masraflarının kanal tarafından ödendiği iddiaları dikkat çekti. İzmir'deki evinde kalan Portakal'ın İstanbul'daki otel masraflarının da Sözcü TV tarafından karşılandığı belirtildi.

Medyaradar'daki 'Keskin Kalem' imzalı yazıda, Fatih Portakal'ın konaklama masraflarının aylık 150 ila 200 Euro (yaklaşık 7 bin lira) arasında olduğu ifade edildi. Ayrıca, yazıda Sözcü TV'deki muhabirlerin ve spikerlerin maaşlarına da değinildi. Muhabirlerin 25 bin ila 35 bin lira arasında maaş aldığı, editörlerin 40 ila 45 bin TL kazandığı ve diğer spikerlerin ortalama 70 ila 100 bin lira maaş aldığı belirtildi.

Bu maaş bilgileri, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Fatih Portakal'ın yüksek kazancı ve sektör içerisindeki maaş farklılıkları dikkat çekici bir şekilde tartışılmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme