Hakkari Kadın Futbol Takımı Rakip Tanımıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligi'nde mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı, deplasmanda Ankara Fomget Kadın Futbol takımını 2-1'lik skorla yendi.Ligin ilk maçını deplasmanda Ankara'nın tecrübeli takımlarından Fomget Kadın F

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligi'nde uğraş fail Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı, deplasmanda Ankara Fomget Kadın Futbol takımını 2-1'lik skorla yendi.
Ligin geçmiş müsabakasını deplasmanda Ankara'nın deneyimli takımlarından Fomget Kadın Futbol ekibi ile oynayan Hakkari Gücü Kadın Futbol takımı, Öznur Baysal ve Hatice Yaşar'ın attığı gollerle maçı 2-1 kazandı. Tüm maddesel sıkıntılara karşın hedeflerinin bu zaman 1. Lig'e adam iktisap etmek bulunduğunu tabir fail ekip oyuncuları, Hakkari il ve ilçeler ilkin iktisap etmek üzere, tamamı amme kasıntı ve kuruluşları ile semt halkının maddesel ve içsel desteğine gereksinimleri bulunduğunu belirterek, 'Bizlere şimdiye derece dayanak noktası verici Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'a aşındırmak ücretlerini karşılayan sayın Milletvekilimiz Nihat Akdoğan'a ve ulaşımda asistan bulunan Hakkari Belediyesi eş reis vekillerine ekip adına teşekkürname ediyoruz' biçiminde konuştular.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme