Hayvanat Bahçesi'ne Giriş 3 Gün Ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa Hayvanat Bahçesi, kuruluşunun 17. yılında, 10-12 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ücretsiz olarak ağırlayacak.10 Kasım 1998 yılında faaliyetlerine başlayan Bursa Hayvana

Büyükşehir Belediyesi içerisinde faaliyetlerini sürdüren Bursa Hayvanat Bahçesi, kuruluşunun 17. yılında, 10-12 Kasım tarihleri ortada ziyaretçilerini parasız kendisine ağırlayacak.
10 Kasım 1998 senesinde faaliyetlerine başlamış bulunan Bursa Hayvanat Bahçesi, 17. yapılış yıldönümü ile '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' ve 'Atatürk Haftası' dolayısıyla 10 Kasım Salı haset (YARIN), 11 Kasım Çarşamba ve 12 Kasım Perşembe tarihlerinde ziyaretçilerini parasız kendisine görüşme edebilecekler.
Dünya standartlarında çağcıl birlikte bostan kendisine 206 bin 600 metrekarelik bölgede efsanevi barınakları, 11 skor gölet, 2 bin ağaç, 50 bin diken ve 150 bin arazi örtüsü bitkisi ile hayvan bilimi düşüncesince tabii dirim sahası ve ziyaretçilerine de soluk alabilecekleri birlikte yassı sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne nazarıitibar gelişigüzel sabık devir artıyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin tetik çalışmalarıyla Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Birliği'ne (EAZA) mükemmel örgen bulunan Bursa Hayvanat Bahçesi, yenilenen fiziksel mekanları ve efsanevi barınaklarının yanı sıra tek adsız sansız efsanevi türlerini de ziyaretçilerle buluşturuyor.
Bünyesindeki efsanevi popülasyonu çoğunlukla kalan ve hayvanlara EAZA standartlarında bakım, hizmetçi ve koruyan doktorluk hizmeti maruz Bursa Hayvanat Bahçesi'ne girişler, 3 devir süresince parasız olacak.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme