İstanbul'dan Çatak'a gönül köprüsü

VAN (AA) - İstanbul Beylikdüzü Bahçeşehir Koleji İlkokulu tarafından Van'ın Çatak ilçesi Seyvan Yavuz İlkokulu'na kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Seyvan Yavuz İlkokulu öğretmeni Hande Ketenci, Beylikdüzü Bahçeşir Koleji'nde görevli öğretmen arkadaşı Selin Kurukaya ile irtibata geçerek okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını anlatarak destek istedi.

Kurukaya'nın, konuyu okul idarecilerine iletmesi üzerine, Beylikdüzü Bahçeşehir Koleji tarafından Çatak Seyvan Yavuz İlkokulu için yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanyada toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri, Çatak'a gönderildi.

Yardım kolilerini teslim alan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin Yaltay ve Şükriye Ersari ile Seyvan Yavuz İlkokulu Müdürü Bahri Sidal ve sınıf öğretmeni Hande Ketenci, kitap ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.

Seyvan Yavuz İlkokulu Müdürü Sidal, yaptığı açıklamada, 'Gördüğünüz gibi kitap ve kırtasiye yardımlarını alan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Bu konudaki duyarlılığından dolayı başta Bahçeşehir Koleji idareci ve öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.' dedi.


Bakmadan Geçme