İTÜ'de Uluslararası Cami Tasarımı Yaz Okulu Başvuruları başladı

İTÜ'de düzenlenecek Uluslararası Cami Tasarımı Yaz Okulu, genç tasarımcılara geleceğin cami mimarisine yön verme fırsatı sunuyor. 18-27 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek yaz okuluna başvurular 25 Ağustos'ta sona erecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi ve Taksim Cami Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek Uluslararası Cami Tasarımı Yaz Okulu, 18-27 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Genç tasarımcılara teorik ve pratik bilgi birikimi kazandırmayı amaçlayan bu etkinliğe son başvuru tarihi 25 Ağustos 2024.

İTÜ Mimarlık Fakültesi, Taksim Cami Vakfı işbirliğiyle Uluslararası Cami Tasarımı Yaz Okulu'nu başlatıyor. 18-27 Eylül 2024 tarihlerinde İTÜ Taşkışla yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan yaz okulu, lisans ve lisansüstü seviyesindeki öğrencilere ve genç tasarımcılara geleceğin cami mimarisine yön vermek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yaz okulu, hem yerel hem de uluslararası katılımcılara teorik seminerlerden atölye çalışmalarına, tasarım stüdyolarından teknik gezilere kadar geniş bir etkinlik yelpazesiyle bilgi ve deneyim kazandırmayı hedefliyor.

Başvuru için gerekli belgeler arasında transkript, öğrenci belgesi veya mezuniyet belgesi, niyet mektubu ve opsiyonel portfolyo bulunuyor. Son başvuru tarihi 25 Ağustos 2024 olup, başarılı adaylara 1 Eylül 2024'te geri dönüş yapılacak. İTÜ Rektörlüğü, şehir dışından gelecek öğrencilere konaklama desteği de sağlayacak.

memur5.com

Bakmadan Geçme