Karabük'te Kanyon Park Projesi

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyon Park Projesi kapsamında yapılan köprü çalışmasında ayakların tamamlandığını bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük ve Safranbolu'yu Bulak Deresi üzerinden bağlayacak olan köprünün tabliyelerinin konulmaya başlandığını söyledi.

Köprüyü en kısa sürede araç ve yaya trafiğine açmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Vergili, 'Karabük'ün en büyük projelerinden biri olan Kanyon Park Projesi'ndeki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kireç Kuyusu mevkisinde bulunan 310 bin metrekarelik alanda başlayan projenin ilk ayağı olan kanyon köprü çalışmasında köprü ayakları tamamlanırken, tabliyeler de konulmaya başlandı. Proje tamamlandıktan sonra 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 kilometre bisiklet yolu, bin 870 metre uzunluğunda su kanalları, Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının yapabileceği birçok tesis hayata geçmiş olacak.' diye konuştu.


Bakmadan Geçme