Kaymakam Altan, şampiyonları kutladı

ANTALYA (AA) - Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Dünya Liseler Arası Hentbol Şampiyonu Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Hentbol Takımını makamında kabul etti.

Ziyarete, hentbol takımı oyuncularıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Müdürü Halil Topçuoğlu, müdür yardımcısı Haluk Dökmez ve takım antrenörü Hakan Gündüz katıldı.

Oyuncular ve yöneticilere isimleri yazılı özel plaket veren Kaymakam Altan, hentbol takımını kutlayarak, Türkiye, Antalya ve Serik'e büyük gurur yaşattıklarını söyledi. Kaymakam Altan, şöyle konuştu:

'Sizlerin dünya şampiyonu olmanız, Serik'te bulunan tüm öğrencilerin kendilerine güvenlerini artırmıştır. Siz, tüm gençlerimize öncü oldunuz, önderlik yaptınız. Şampiyonluğunuz, bu tür haberlere ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizi çok sevindirdi. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Uzun süre çalışmanın bir karşılığıdır. Öğrencilerimizin gönül vermeleri de çok önemli. Turnuvada sizlere zorluk çıkaran Fransızlara şampiyon olarak en iyi dersi verdiğinizi düşünüyorum. Umarım bundan sonra sizleri çok daha iyi yerlerde görürüz.'

Bakmadan Geçme