Küçükcan: 'türkiye Yeni Bir Sıçramanın Eşiğinde'

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, 1 Kasım seçimleri sonrasında istikrar ve güven ortamının tekrar oluştuğunu ve Türkiye'nin yeni bir sıçramanın eşiğinde olduğunu söyledi.Küçükcan, yaptığı açıklamada, Türkiye'de toplumun

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, 1 Kasım seçimleri sonrasında istikrar ve güven ortamının tekrar oluştuğunu ve Türkiye'nin yeni bir sıçramanın eşiğinde olduğunu söyledi.
Küçükcan, yaptığı açıklamada, Türkiye'de toplumun büyük bir kesiminin yüzde 49.5 ile AK Parti ile yola devam kararı verdiğini, işçisi, memuru, emeklisi, işvereni, kadını, erkeği, yaşlısı ve genci ile AK Parti kadro ve siyasetinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye'yi güvenli sularda yüzdüreceğine ve 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla gidileceğine inandıklarını gösterdiklerini söyledi.
AK Parti'nin iktidara geldiği 2002'den itibaren uzun vadeli planlar yaptığını, iktidarının ilk günlerinden itibaren 2023 yılı için hedefler belirlediğini, bununla da yetinmeyip 2071 yılı için de bir ufuk sunduğunu belirten Küçükcan, diğer partilerin ise böyle uzun vadeli plan ve projeleri tasavvur bile edemediğini, AK Parti dışındaki siyasi parti ve aktörlerin neredeyse her iki yılda seçim olan bir ortamın etkisinde kaldığını ifade etti.
'TÜRKİYE HER ALANDA SESSİZ DEVRİM YAŞADI'
13 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'nin her alanda sessiz bir devrim yaşadığını söyleyen Küçükcan, iç ve dış politikada büyük başarılara imza attığını bu nedenle 2002 seçimlerinde olduğu gibi 2007 ve 2011 seçimlerinde halkın tercihi ile tekrar tek başına iktidar olduğunu, 7 Haziran seçimlerinde yarışı birinci parti olarak bitirdiğini, 1 Kasım seçimlerinde de seçmenlerin yarısının desteği ile tekrar tek başına iktidara geldiğini belirtti. Küçükcan şöyle devam etti:
'Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 11 yerel ve genel seçim kazanan AK Parti, Genel Başkanlığa Sayın Ahmet Davutoğlu'nun gelişi ile birlikte yeni başarılara imza atmıştır. Bu başarılar Türkiye'nin siyasi tarihine eşi benzeri olmayan kazanımlar olarak geçmiştir. AK Parti döneminde Türkiye, yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluğun ortadan kaldırılmasında önemli mesafeler almıştır. Ekonomimiz büyümüş, ülkemizin itibarı yükselmiştir. 1 Kasım seçimleri en güvenilir ve usta siyasetin AK Parti kadrolarınca yürütüldüğünü göstermiştir. Halkın teveccühü bu yönde olmuştur. Artık AK Parti akil kadroları, yeni, dinamik ve tecrübeli siyasetçileri ile hizmete devam edecektir. Büyük projeler birer birer hayata geçirilecektir. Türkiye yeni bir sıçramanın eşiğindedir ve inşallah önümüzdeki aylarda bu sıçramanın ilk işaretleri görülecektir. Eğitim, bilim, tarım, teknoloji, ekonomi, kültür ve sanat vb alanlarda başlatılan reformlar sürecek ve ülkemizin yükselişi devam edecektir.'

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme