Manavgat Belediyesi 10 zabıta memuru alacak

Sözlü ve uygulamalı sınav, 16 Aralık 2024 tarihinde saat 11:00'de Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Antalya'nın Manavgat Belediyesi, kadrosuna katılmak üzere toplam 10 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Sözlü ve uygulamalı sınav, 16 Aralık 2024 tarihinde saat 11:00'de Manavgat Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Adayların KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilerek sözlü ve uygulamalı sınavlara çağrılacağı belirtildi.

Manavgat Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, zabıta memuru pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların 2-6 Aralık 2024 tarihleri arasında mesai saatleri içinde başvurularını belediyeye şahsen iletmeleri gerektiği ifade edildi. Başvuruda KPSS'den en az 65 puan almış olmak şartı aranırken, lisans ve ön lisans mezunu adaylar da ilan edilen kadrolara başvurabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sözlü sınavda adayların Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler ile ilgili mevzuat bilgileri değerlendirilecek. Uygulamalı sınavda ise mesleki yetenek ve dayanıklılık gibi kriterler dikkate alınacak.

Başvuru süreci ve detaylı bilgilere Manavgat Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilecek.

memur5.com

Bakmadan Geçme