Milletvekili Özkaya'dan Dinar'da Şükür Yemeği

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden büyük bir zaferle çıkması ve Aziz şehitlerimiz için ilçe stadyumunda Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara şükür yemeği verdi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden şişman müşterek zaferle çıkması ve Aziz şehitlerimiz düşüncesince kaymakamlık stadyumunda Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara şükür yemeği verdi.
Dinar kaymakamlık stadyumunda gerçekleşen yemeğe aşırı sayıda partili ve vatandaşın yanı esna kaymakamlık şehremaneti başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, kaymakamlık stadyumundaki yemekte, 1 Kasım seçimleriyle topu topu Türkiye'de zamanı müşterek intihap yaşandığını tabir etti. Özkaya, icra ettiği açıklamada şunları söyledi:
'25 sene sonraları bu bölgeden geçmiş el müşterek saylav çıktı. Sizlerin oylarıyla bu kader oldu. Millete, memlekete, rastgele müşterek köye, kasabaya misyon edeceğiz. Türkiye'de canlı rastgele dü insandan bir tanesi oyunu AK Parti'ye verdi. Afyonkarahisar'da ise rastgele üç insandan ikisi oyunu AK Parti'ye verdi. Memleketimizin kalkınmasına, adaletine, refahına aşırı ehemmiyetli katkılar yapacağız. Önümüzdeki dört salname süreçte aşırı ehemmiyetli yatırımları sahamızda yapacağız. Bunların en önemlisi de ısıl santraldir. Bu santralci hizmete girdiğinde hemen Dinar'ın değil topu topu Türkiye'nin en şişman yatırımı olacak.'
Yemeğin arkası esna vatandaşlarla baş başa hatırat fotoğrafı çektiren Özkaya mevrut davetlilere teşekkürlerini iletti.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme