Muradiye-menemen Yoluna Estetik Dokunuş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Muradiye-Menemen yolunda ağaç dikimi ve çim serme işlemi gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir merkezine giriş ve çıkış yollarındaki düzenleme çalışmaları, Muradiy

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Muradiye-Menemen önünde amut dikimi ve çim serme işlemi gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin memleket merkezine antre ve depar belgesi yollarındaki organizasyon çalışmaları, Muradiye-Menemen kanalıyla bitmeme etti. Yaklaşık 5 kilometrelik bölgede amut dikim ve çim serme işlemi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, yolun itidalli refüjünü de çimlendirdi. Yapılan emekleri durumunda inceleyici Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, icraat üzerine bilgelik aldı. Kent antre ve çıkışlarını çağdaş ve acemi nezdinde görünüme sarmak düşüncesince çalıştıklarını tamlayan Belek, Muradiye-Menemen yolundaki çalışmanın tamamlanmasıyla baş başa bu güzergahın da görülmemiş nezdinde görünüş kazanacağını söyledi.
'YEMYEŞİL BİR ALANA DÖNECEK'
Manisa Büyükşehir Belediyesi namına esbak devirde başlattıkları memleket girişleri düzenlemesini bitmeme ettirdiklerini de laflarına ekleyen Daire Başkanı Belek, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de kentimizin yeşillenmesine, antre ve çıkışların derneşik ve çağdaş görünümüne şişman ehemmiyet veriyor. Biz de bundan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muradiye-Menemen yolu da ister İzmir'den Manisa'ya, yahut Manisa'dan İzmir'e revan yurttaşlarımız düşüncesince gerekse de, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerimizin kullandığı sefer olması dolayısıyla önemli. Çalışmalarımızın bitmesiyle baş başa kentimizin bu sektörü da yemyeşil nezdinde bölgeye dönmüş olacak' dedi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme