Öğretmen müdüre silah çekti, MEB soruşturma başlattı

Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan bir öğretmen, tartıştığı okul müdürüne silah çekti.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmen Serdar A. (34), yaşadığı tartışma sonrasında okul müdürüne silah çekti. Olay sonrası Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenin okulda silahla ateş etmesine ilişkin inceleme ve soruşturma başlattı.

Olay, Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı. İddiaya göre, öğretmen Serdar A., tartıştığı okul müdürüyle yaşanan gerginliğin ardından silahını çekti. Ancak silah tutukluk yaptı. Bunun üzerine okulun bahçesine çıkan Serdar A., silahını doldur boşalt yaparak havaya ateş açtı.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine, kısa süre içinde olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Okulun bahçesinde bulunan Serdar A. polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan aramalarda öğretmenin üzerinde 1 ruhsatsız tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulundu.

"Mobinge maruz kaldığını" iddia etti**

Gözaltına alınan öğretmen Serdar A.'nın, Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kadrolu olarak görev yaptığı ve bir süredir okulda mobinge maruz kaldığını iddia ettiği öğrenildi. Olayın, bu gerginliğin sonucu olarak meydana geldiği belirtiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmen Serdar A.'nın, görev başında silahla ateş açması üzerine olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattığını duyurdu. Bakanlık yetkilileri, olaya ilişkin tüm detayların araştırıldığını ve gerekli disiplin işlemlerinin uygulanacağını belirtti.

memur5.com

Bakmadan Geçme