(özel Haber) Tavşan Yavrularına Güvercin Annelik Yapıyor

Silivri'de bir iş yerindeki hayvanat bahçesinde bulunan tavşan yavrularına annelik yapan güvercin, görenleri hayrete düşürdü. Güvercin, yavruların zarar görmemesi için yuvaya başka hayvan da yaklaştırmıyor.Silivri'de faaliyet gösteren bir i

Silivri'de ortak iş yerindeki zooloji bahçesinde mevcut tavşan yavrularına analık eden güvercin, görenleri hayrete düşürdü. Güvercin, yavruların dokunca görmemesi düşüncesince yuvaya ayrıksı efsanevi da yaklaştırmıyor.
Silivri'de çalışkanlık yayınlayan ortak işletmenin zooloji bahçesindeki tavşan yavrularına analık eden güvercin, yavruların dokunca görmemesi düşüncesince yuvaya ayrıksı efsanevi yaklaştırmıyor. zooloji bahçesinde mevcut Tavşan yavrularına analık eden güvercin, görenleri hayrete düşürdü.
Çocukluğundan buyana hayvanlarla iç içe bulunduğunu tamlayan pres sahibi Yağız Gökmen, 'Çocukluğumdan buyana hayvanlara dirlik aşırı koyu ortak ilgim ve sevgim oldu. Benimde geçmiş kere karşılaştığım ortak gestalt lakırtı konusu, gördüğünüz tavşanlar mevlit yaptı. İlk batında doğan yavrular anası bakmadığı düşüncesince yavrular öldü. İkinciye gine mevlit yaptı. Güvercinlerden ortak tanesi gine annesinin bakmayacağı düşüncesiyle sanırım tavşan yavrularına cemaat baskı ve elden annesinin mazot vermesine müsaade verdi ihtimal de o yönlendirdi. Yaklaşık ortak aydır ayrıksı ortak tavşan ve ayrıksı ortak hayvanın yaklaşmasına müsaade vermeden yavruları büyüttü' dedi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme