Resmi Gazete'de bugün (05.08.2024)

Resmi Gazete'nin 8 Ağustos 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

5 Ağustos 2024 tarihli ve 32623 sayılı Resmî Gazete yayımlandı.

Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında, çeşitli üniversitelerin yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler dikkati çekiyor.

Yürütme ve İdare Bölümü'nde yayımlanan yönetmelik değişiklikleri arasında, Ankara Üniversitesi Yabancı Dil Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitimi Yönetmeliği, Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler yer alıyor. Ayrıca, Batman Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler de bulunuyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin çeşitli yönetmeliklerinde de değişiklikler yapıldığı görülüyor. Bu değişiklikler, üniversitenin Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğini kapsıyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği de bugünkü sayıda yayımlanan değişiklikler arasında yer alıyor.

İzmir Bakırçay Üniversitesi'ne ait üç farklı yönetmelik değişikliği de bugünkü Resmî Gazete'de yer aldı. Sağlıkta Yapay Zeka Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği ve Veri Analitiği ve Mekânsal Veri Modelleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler yayımlandı. Kapadokya Üniversitesi Alev Alatlı Stratejik Düşünce Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği de değiştirildi.

İlan Bölümü'nde ise yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları, çeşitli ilanlar ile T.C. Merkez Bankasınca belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri yer alıyor.

memur5.com

Bakmadan Geçme