Resmi Gazete'de bugün (14.07.2024)

Resmi Gazete'nin 14 Temmuz 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

14 Temmuz 2024 Tarihli ve 32602 Sayılı Resmî Gazete payınlandı.

Yönetmelikler

Yürütme ve İdare Bölümü'nde yayımlanan yönetmeliklerin ayrıntıları şöyle:

1. Bahçeşehir Üniversitesi Göç ve Kent Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Göç ve Kent Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin kuruluş, işleyiş ve görevlerine ilişkin esasları düzenleyen yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı.

2. İstanbul Gedik Üniversitesi Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: İstanbul Gedik Üniversitesi'nde kurulacak olan Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin çalışma usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımlandı.

3. İstanbul Gedik Üniversitesi Malzeme-Metalurji Teknolojileri İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik: İstanbul Gedik Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Malzeme-Metalurji Teknolojileri İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetmeliğinde yapılan değişiklikler Resmî Gazete'de yayımlandı.

4. Trakya Üniversitesi Edirne Gülü ve Kırmızısı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği: Trakya Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Edirne Gülü ve Kırmızısı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin kuruluş ve işleyişine dair esasları belirleyen yönetmelik yayımlandı.

Karar

1. 2024-2025 Av Dönemi Merkez Av Komisyonu Kararı: 2024-2025 av dönemi için Merkez Av Komisyonu tarafından alınan kararlar Resmî Gazete'de yayımlandı.

İlan bölümü

a. Yargı İlânı
b. Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c. Çeşitli İlânlar

Ayrıca T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri de Resmî Gazete'de yayımlandı.

memur5.com

Bakmadan Geçme