Resmi Gazete'de bugün (19.09.2024)

Resmi Gazete'nin 19 Eylül 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

Resmî Gazete'nin 19 Eylül 2024 tarihli ve 32667 sayılı nüshasında, Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yeni atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan valiler kararnamesiyle 16 ilin valisi değiştirildi, 12 vali merkeze çekildi.

Basın İlân Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî İlan ve Reklam Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Siirt Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik dikkat çeken düzenlemeler arasında yer aldı.

Ayrıca Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 18 Eylül 2024 tarihli ve 2024/ÖİB-K-11 ile 2024/ÖİB-K-12 sayılı kararları da yayımlandı. Bunun yanı sıra, idare mahkemelerinin kurulmasına ve yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar da Resmî Gazete'de yer aldı.

Yargı bölümünde ise Danıştay Dördüncü Dairesine ait kararlar bulunuyor. Ayrıca ilân bölümünde, yargı ilanları, artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile çeşitli ilanlar da yayımlandı. T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri de ilân edildi.

memur5.com

Bakmadan Geçme