Resmi Gazete'de bugün (21.08.2024)

Resmi Gazete'nin 21 Ağustos 2024 tarihli sayısı yayımlandı.

21 Ağustos 2024 tarihli ve 32639 sayılı Resmî Gazete yayımlandı. Resmî Gazete'nin bu sayısında, yürütme ve idare bölümünde çeşitli yönetmelik değişiklikleri ve yeni yönetmelikler yer aldı.

Yayımlanan yönetmelikler arasında, "Yenilenmiş Ürünlerin Satışı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile "Doğuş Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" bulunuyor. Ayrıca "İstanbul Kent Üniversitesi Kent Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği" de Resmî Gazete'de yer aldı.

Eğitim alanında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için organize sanayi bölgelerinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim görecek öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin bir tebliğ yayımlandı.

İlan bölümünde ise, artırma, eksiltme ve ihale ilanları, çeşitli ilanlar ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ile Devlet İç Borçlanma Senetlerinin günlük değerleri yer aldı.

Resmî Gazete'nin 07 Şubat 1921 tarihinden itibaren yayımlanan tüm sayılarına çevrimiçi olarak erişim sağlanabiliyor.

memur5.com

Bakmadan Geçme