Rize'de eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz silahlı kavgada öldürüldü

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada eski Tunca beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz vurularak hayatını kaybetti. Olayda bir kişi yaralandı, iki şüpheli gözaltına alındı.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada eski Tunca beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (56) tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayda bir kişi yaralandı, iki şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30'da Ardeşen ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. AK Parti'den bir dönem Tunca Beldesi belediye başkanı seçilen Ahmet Naci Aytemiz, daha önceden husumetli olduğu kişilerle bir iş yerinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüp tarafların tabancalarla birbirine ateş etmesiyle sonuçlandı. H.K.'nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği Aytemiz, kanlar içinde yere yığıldı. Olayda ismi açıklanmayan bir kişi de omzundan yaralandı.

Silahlı kavgaya karışan şüpheliler bölgeden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Aytemiz'i Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Aytemiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan diğer yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri iki şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Ardeşen Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

"İlçemiz Atatürk Caddesi'nde özel bir iş yerinde başlayan tartışma sonucu olay caddeye taşmış ve banka önünde karşılıklı silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Tunca Beldesi eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ağır yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Olayla ilgili olarak Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatmıştır. İki şüpheli yakalanmış, bir kişinin yakalanma çalışmaları devam etmektedir."

memur5.com

Bakmadan Geçme