SESOB Başkanı Köksal'dan, TKDK koordinatörüne ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) koordinatörlüğüne atanan Muhammed Ali Genç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, uzman olarak çalıştığı kuruma koordinatör olarak atanan Genç'i makamında ziyaret eden Köksal, esnaf teşkilatı olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

TKDK'nın çok sayıda projeye destek verdiğini, tarım ve hayvancılığın gelişmesinde önemli katkılar sağladığını aktaran Köksal, 'TKDK, Sivas genelinde önemli yatırımlar yaparak projelere destek sunmaktadır. Hibe destekleriyle de her zaman üreticilerimizin ufkunu açmış ve desteklerini sürdürmüştür. Bu destekler sayesinde hem istihdam artıyor hem de daha modern teknolojiler kullanılarak sektörde yenilikler yapılıyor. Yapılan destekler esnaflarımıza da yansımaktadır. Genç ve çalışkan koordinatörümüze yeni görevinde başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç ise et ve süt tesisleri başta olmak üzere çok sayıda destek çeşitleri bulunduğunu belirterek, verilen desteklerle yapılan yatırımların Avrupa Birliği standartlarında olduğunu anlattı.

Esnaf teşkilatının çalışmalarını da yakından takip ettiğini vurgulayan Genç, ziyaretinden dolayı Köksal'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme