Soğuksu Milli Parkı'nın filmine sosyal medyada rekor ilgi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan, Kızılcahamam'daki Soğuksu Milli Parkı'nı tanıtan 'Soğuksu: Bozkırdaki Orman' adlı film sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kızılcahamam'daki Soğuksu Milli Parkı'nı tanıtıcı 'Soğuksu: Bozkırdaki Orman' angın filmin çekimleri toplumsal medyada 1,1 milyon el izlendi.

Kara akbabaların ve esrarengiz pisik vaşağın yuvası yerine aşina Soğuksu Milli Parkı'nın lansman filmimizde can alıcı iklim çekimlerine toprak verildi.

Tanıtım filminin İngilizce versiyonu

İngilizce seslendirmeli versiyonu da meydana getirilen film ile Soğuksu Milli Parkı'nın dünya dışı tanıtımının yapılması hedefleniyor. Filmin, canlı kuşakların ulusal parklardan akilane yararlanması dair ortak farkındalık oluşturulmasına ulama vermesi hedefleniyor. Filme, 'http://bit.ly/1WOBTAT' adresinden de ulaşılabiliyor.

Filme toplumsal iletişim araçları ilgisi

Filme bağlı değerlendirmelerde mevcut Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, filmin televizyon, yetişek emek harcamaları ve toplumsal iletişim araçları düşüncesince 5 çağ yerine hazırlandığını anlatım ederek, 'Film ile Soğuksu Milli Parkı'na bundan sonra apayrı ortak gözle bakılacak. Gençlerimize ve çocuklarımıza ulusal parktan ne faydalanmaları icap ettiğini anlatması açısından baş döndürücü ehemmiyetli bulduğum bu proje, toplumsal medyada da degaje eko bularak tahminî 1,1 milyon el izlendi' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Bakmadan Geçme