Spor Toto 2. Lig

- Amed Sportif Faaliyetler'de Büyükçekmece Tepecikspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de Büyükçekmece Tepecikspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş, yaptığı açıklamada, çok zor bir maçtan altın değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Karakaş, ligin hem altını hem de üstünü çok yakından ilgilendiren maçta elde ettikleri 3 puanla rahat bir nefes aldıklarını belirtti.

Karakaş, 'Bu maçta çok zorlandık. Ama etkili futbolumuzun karşılığını aldık. Her iki yarıda bulduğumuz gollerle sahadan istediğimiz sonucu aldık. Fakat kolay maç olmadı' dedi.

Taraftarların, Büyükçekmece Tepecikspor maçında çok güzel destek verdiğini ifade eden Karakaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Gerçekten taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Özlediğimiz tabloyu Büyükçekmece Tepecikspor maçında gördük. Az ve öz sayıda taraftarlarımız centilmence nasıl takımlarına destek vereceklerini gösterdiler. Bu anlamda güzel ve önemli bir maçtı. Teknik heyet ve futbolcuları da yürekten tebrik ederim.'

Bakmadan Geçme