Tekirdağ'dan kısa kısa

- Büyükşehir belediyesinden öğrencilere kitap

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kütüphane Haftasında kitap okumada farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kitap Okuyoruz adıyla düzenlenen etkinlikte Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı müdürleri ve personelleri öğrencilere kitap hediye etti.

Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün kitap okuma alışkanlığının azaldığının altını çizen yetkililer, Kütüphane Haftasında verilebilecek en güzel hediyenin kitap olduğunu belirterek, kitap okuma oranının artması için çalışmalara devam edeceklerini ifade ettiler.


- Kolordu Caddesi'nde alt yapı çalışmaları

Süleymanpaşa ilçesindeki Kolordu Caddesi'ndeki alt yapı çalışmaları sürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kolordu Caddesine giderek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte çalışma yapılan yerleri gezen ve yetkililerden bilgi alan Albayrak, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, şu an çekilen zorlukların hepsi ileride daha büyük zorlukların çekilmemesi için olduğunu belirtti.

Çalışmaların sona erdiğinde vatandaşların sağlıklı alt yapı ve üst yapısıyla sorunsuz bir kentte yaşamanın mutluluğunu yaşayacağını ifade eden Albayrak, personele iyi çalışmalar diledi.

Bakmadan Geçme