Tokat'ta 'Politik'ACI' tiyatro oyunu sahneleniyor

TOKAT (AA) - Tokat'ta,'Politik'ACI' tiyatro oyunu sahneleniyor.

Kentte lokantacı işleten ve tiyatro gösterileri yapan Kemal Atangür, yaptığı açıklamada, lokantanın alt katında tiyatro sahnelediklerini belirterek Tokatlılara tiyatro alışkanlığı kazandırmak istediklerini söyledi.

'Oda tiyatrosu' şeklinde bu işi yürüttüklerini anlatan Atangür, 'Biz haftada bir gün cumartesi günleri 35-36 kişi anca buluyoruz. Boş salona oynamıyoruz ama büyük salonda oynasak boş salona oynarız. Oda tiyatrosu olması iyi bir şey. Benim hayalim 70-80 kişilik bir sahne olması. Bunun içinde tabi daha iyi tanıtım yapmamız lazım' dedi.

Atangür, 'Politik'ACI' adlı oyunlarını 14 Mayısa kadar her cumartesi sahneleyeceklerini dile getirerek şunları kaydetti:

'Oyun bir aday adayının aday olma sürecini anlatıyor. Türkiye'de genellikle bütün partilerimizde olan anti demokratik tutumu yörenin değilde merkezin fikrinin önemli olduğuna bir eleştiri getiriyor. Bir aday adayının kaz gibi yolunması anlatılıyor. Sonunda tabi adam isyan ediyor hem aday olamıyor hem de paraları gidiyor. Her hafta cumartesi günleri var. 14 Mayıs'a kadar devam edecek bu oyun. Tüm Tokatlıları bekliyoruz.'

Bakmadan Geçme