Türk Standardları Enstitüsü 184 sözleşmeli personel alacak

Türk Standardları Enstitüsü, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 184 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 20-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 184 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 184 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Kadro açılan söz konusu pozisyon unvanları şöyle: Bbüro personeli, tekniker, tekniker (elektrik elektronik), tekniker (makine), uzman yardımcısı (endüstri mühendisi), uzman yardımcısı (makine mühendisi), uzman yardımcısı (elektrik-elektronik mühendisi), uzman yardımcısı (bilgisayar mühendisi), uzman yardımcısı (kimya mühendisi), uzman yardımcısı (kimyager), uzman yardımcısı (biyolog), uzman yardımcısı (gıda mühendisi), uzman yardımcısı (hukuk müşaviri), uzman yardımcısı (mali hizmetler uzmanı), mühendis, uzman yardımcısı (inşaat mühendisi), uzman yardımcısı (harita mühendisi), uzman yardımcısı (ziraat mühendisi), uzman yardımcısı (çevre mühendisi), avukat, koruma ve güvenlik görevlisi.

TSE tarafından yapılan açıklamada, alınacak personel sayıları, pozisyonlar ve aranan niteliklerle ilgili bilgiler detaylı bir şekilde verildi. Başvuruların e-Devlet üzerinden kabul edileceği ve adayların gerekli belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını tamamlamaları gerektiği vurgulandı.

Başvuru Koşulları ve Süreç

Adayların başvuruda bulunabilmesi için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde sayılan genel şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca, başvuruda bulunacak adayların belirli öğrenim programlarından mezun olmaları ve ilgili pozisyonlar için gerekli Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanlarına sahip olmaları gerekiyor.

Örneğin, tekniker pozisyonu için başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan Ön Lisans KPSS'den en az 70 puan almış olmaları şartı aranıyor. Diğer pozisyonlar için de benzer KPSS puan barajları ve diğer özel şartlar geçerli.

Başvurular, il bazında yapılacak olup, adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek. Birden fazla pozisyon veya il için başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Ayrıca, başvuru yapacak adayların, bulundukları pozisyonda en az 5 yıl görev yapmayı kabul etmeleri gerekiyor.

Başvuru Tarihleri ve Başvuru Yöntemi

Başvurular, 20 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Ağustos 2024 saat 23:59'da sona erecektir. Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden "Türk Standardları Enstitüsü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" sayfası üzerinden yapabileceklerdir. Eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecek olup, başvuru sürecinin dikkatlice takip edilmesi adayların sorumluluğundadır.

Daha fazla bilgi ve başvuru süreci ile ilgili detaylar için Türk Standardları Enstitüsü'nün resmi web sitesi (http://www.tse.org.tr) ziyaret edilebilir.

memur5.com

Bakmadan Geçme