Tütüncü Otogar Esnafını Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Otogar İşletmesi'nde esnaf ve yöneticilerle bir araya geldi.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimin ardından otogar esnafıyla bir araya geldi. Otogar içerisinde işletmelerde çalışan person

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Otogar İşletmesi'nde esnaf ve yöneticilerle birlikte araya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimin peşi sıra otogar esnafıyla birlikte araya geldi. Otogar içinde işletmelerde etkin personelle selamlaşan Tütüncü, otobüs firmalarında etkin vatandaşlarla lakırtı etti. Esnafla ve vatandaşla birlikte araya mevrut Tütüncü, peşi sıra Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Derneği (TOFED) Antalya Şubesi ve Otogar Taksiciler Kooperatifi'ni görüşme etti.
BİZİM SİYASETİMİZ FARKLIDIR
Esnaf ziyaretinin peşi sıra TOFED'in Antalya Otogar şubesi Başkanı Cemal Yağcı ve cemiyet üyeleriyle birlikte araya mevrut Tütüncü, istikrardan yana bulunan seçme sonucunu değerlendirdi. Tütüncü, 'Siyasetçiler seçme tarihi görünür, seçimden sonraları kaybolurlar. Bizim siyasa anlayışımızda buna arazi yok. Biz seçimden sonraları da halkımızın yanındayız' dedi. Seçimin peşi sıra işlerin şimdi iyiye gittiğini ve budun düşüncesince en iyisinin olmasını istediklerini anlatım fail Yağcı, Tütüncü'ye değme devir yanlarında bulunduğu düşüncesince teşekkürname etti.
Otogar ve TOFED ziyaretlerinin peşi sıra Otogar Taksiciler Kooperatifini görüşme fail Tütüncü, taksici esnafıyla birlikte araya geldi. Tütüncü, taksicilerin isteklerini derece ederek ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaynak: IHA-YEREL

Bakmadan Geçme