Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak

  • 119

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) Grubu puan sıralaması esas alarak 65 sözleşmeli personel alımı yapacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamada, başvuruların 20 Nisan 2024'te başlayıp 6 Mayıs 2024'te sona ereceği belirtildi. 

Lisans ve lise mezunları arasından toplam 30 hemşire alımı yapılacak. Lisans mezunları için KPSS/P3, lise mezunları için ise KPSS/P94 puanı esas alınacak. Ayrıca, iç ve dış mekan temizliği görevlerini üstlenecek 20 kadın ve 15 erkek destek personeli alınacak. Başvurular, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binası Zemin Kat Başvuru Ofisine şahsen yapılacak. Adaylar, başvuru formunu ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak teslim etmelidir. Mazereti nedeniyle şahsen başvuramayacak adaylar için noterden vekaletname düzenlenerek başvuru yapılmasına olanak sağlanacak.

Başvuru sonrası sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, puan sıralaması esas alınarak belirlenecek. Puanların eşit olması durumunda mezuniyet tarihi ve doğum tarihi öncelik kriteri olarak kullanılacak. Sonuçlar, üniversitenin resmi web sitesinde ilan edilecek. Adaylar, başvuru şartları, detaylar ve ilanın tam metni için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi resmi web sitesi olan http://www.adu.edu.tr/ adresine başvurabilir.

Bakmadan Geçme