CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar hayatını kaybetti. Cenazesi bugün törenle defnedildi.

  • 108

CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar yaşamını yitirdi.

Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı.

CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği görevini üstlenmiş olan Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri ve birçok siyasetçi katıldı.

Tören sırasında Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraktar'ın tabutunu cenaze aracına taşırken omuz verdiler.

Ardından Özgür Özel, cenazenin Karşıyaka Mezarlığı'na götürüleceği araca binerek cenaze törenine katıldı.

CHP'nin internet portalında Kılıçdaroğlu'nun adı anılmadı

Öte yandan, CHP'nin internet sayfasındaki konuya ilişkin haberde Kılıçdaroğlu'nun adının zikredilmemesi dikkat çekti. CHP'ye 13 yıl genel başkanlık yapmış Kılıçdaroğlu adeta CHP'nin portalındaki haberde "yok" sayıldı. 

CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

Haberde iki kare fotoğraf kullanıldı. İlk karede Kılıçdaroğlu ve özel, Kocatepe Camisi'nde yan yana saf tutmuş halde görülüyor. 

İkinci karede ise Karşıyaka Mezarlığı'ndaki törene de katılan Özel, mezar başında görülüyor.

İnternet sitesindeki haberde "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar için Ankara Kocatepe Camii ve Karşıyaka Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenlerine katıldı." ibaresi yer alıyor.

Sonuç olarak Kılıçdaroğlu, Özel'in yanında kadraja girmiş. Ne var ki fotoğraf karesinde yer almasına rağmen haberde Kılıçdaroğlu'nun adının zikredilmemesi dikkati çekti. Bir başka ifadeyle Kılıçdaroğlu kadraja girdi ancak CHP'nin haber metnine girmeyi başaramadı.

5 Kasım 2023'teki kongrede genel başkanlık koltuğunu Özel'e kaybettiği ana kadar 13 yıldır her sözü, fiili, çalışması CHP'nin internet portalında manşetlere çekilen Kılıçdaroğlu'nun bu kez açıkça fotoğraf karesinde yer almasına rağmen haber metninde adının bile zikredilmemesi "siyasetin cilvesi" ve "Vefa sadece bir semt adı" olarak yorumlandı.

Bakmadan Geçme