Erdoğan'dan EYT itirafı: İçimize sinmese de milletimizden gelen talep üzerine yaptık

Bursa mitinginde 'Temmuz ayında yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız' açıklamasında bulunan Erdoğan'ın gündeminde, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlmesi de vardı. Erdoğan EYT konusundabir itirafta bulundu. 

  • 273

Partisinin Bursa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde yetmeyen emekli maaşları ve yüksek enflasyon vardı. Emeklilere zam için kaynak olmadığını tekrarlayarak temmuzu işaret eden Erdoğan'dan EYT için de "içimize sinmese de milletimizden gelen talep üzerine yaptık" itirafı geldi.

"Temmuz ayında yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız" açıklamasında bulunan Erdoğan'ın gündeminde, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlmesi de vardı. Erdoğan EYT konusunda bir itirafta bulundu. 

Erdoğan "Yapamayacağımız işleri asla söylemedik. Hatta emeklilikteki yaş uygulaması gibi aslında içimize sinmeyen birtakım hususları bile milletimizden gelen yoğun talepler karşısında hayata geçirmekten kaçınmadık" dedi. 

 

 

Bakmadan Geçme