• Haberler
  • Aktüel
  • İstanbul otogarında bayram tatili dönüşü yoğunluğu

İstanbul otogarında bayram tatili dönüşü yoğunluğu

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yoğun bir dönüş trafiği yaşanıyor.

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde yoğun bir dönüş trafiği yaşanıyor. 9 günlük bayram tatili süresince memleketlerine ve tatil bölgelerine giden İstanbulluların şehre dönüşleri devam ediyor.

İstanbul'dan şehir dışına çıkanlar, bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte geri dönmeye başladılar. Ancak aynı zamanda İstanbul'dan memleketlerine dönmek isteyenler de, Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluğa neden oldu.

Gaziantep'e dönmek üzere otobüs bekleyen Ece Mete, bayram süresince anneannesini ziyaret ettiklerini ve İstanbul'u sevdiklerini dile getirerek "Gezdik. Seviyorum İstanbul'u, güzel yer" dedi. Yusuf Öztemelli ise ailesini bayram ziyaretinden döndüğünü ve şimdi üniversite sınavlarına hazırlanmak için yola çıktığını ifade etti. Otobüs firması çalışanı Ramazan Çalkazanoğlu ise yoğunluğun bayram öncesinden başladığını belirterek, "Allah'a şükür işlerimiz iyi. Yoğunluk bayramdan 1 hafta önce başladı" dedi.

Otogarda sabah saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik devam ediyor. Yoğunluğu havadan görüntüleyen haber ajansları, otogardaki araç trafiğini gözler önüne serdi. Tatil dönüşüne ilişkin hareketlilik, otogarda devam ediyor.

İstanbul'da yaşanan bu dönüş yoğunluğu, bayram tatilinin son gününde şehir içi ve dışı ulaşım hatlarında yaşanan tipik bir manzara olarak karşımıza çıkıyor.

Bakmadan Geçme