• Haberler
  • Memur
  • Kamu mühendisleri bıkıp usanmadan adalet bekliyor

Kamu mühendisleri bıkıp usanmadan adalet bekliyor

Kamu mühendislerinin sorunları 13. Çalışma Meclisi vesilesiyle bir kez daha gündeme oturdu. MEMUR5.COM'un 'Çalışma Meclisi'nde Mühendislerin Sorunları Gündemde' başlıklı haberi sosyal medyada yoğun etkileşim aldı.

Kamu mühendislerinin sorunları 13. Çalışma Meclisi vesilesiyle bir kez daha gündeme oturdu. Sosyal medyada yapılan yorumlar, mühendislerin yaşadığı sıkıntıların ne kadar derin olduğunu gösterdi.


Memur sendikaları ve kamu personeli, mühendislerin sorunlarının çözülmesi için hükümetten somut adımlar bekliyor.
 

MEMUR5.COM'un "Çalışma Meclisi'nde Mühendislerin Sorunları Gündemde" başlıklı haberi sosyal medyada yoğun etkileşim aldı.

 İşte o paylaşımlar:

Tabii, işte yorum sahiplerinin adları ve sosyal medya hesapları ile birlikte yaptıkları yorumlar:

 

1. Kadrolu Mühendis - @kamuda_muhendis: "Sorunlar sürekli gündeme geliyor ancak kamu mühendisleri ile ilgili bir arpa boyu yol alınmıyor! Diğer meslek gruplarına çatır çatır fazla fazla iyileştirmeler verildi ama neden mühendislere gelince diğer meslekler bahane ediliyor! Bunun adı mühendis düşmanlığıdır!!"

 

2. MrtOkl - @mrtokl06: "@kaMUhendisleri nin dayanacak gücü kalmadı artık, ne yapılacaksa bir an önce yapılsın. Hiç bir şey yapmayıp meclisteki kanun tekliflerini yasalaştirsalar zaten nefes alacak kamu mühendisleri."

 

3. Kamu Müh. Şahin KARADAĞ - @sahinkaradag25: "Kamu mühendislerinin sorunu yok mu Sn. Genelbaşkanım? @OnderKahveci"

 

4. Duygu Çalışkan - @duyguclskn1: "Tek konuşulan ve çözmeye çalıştıkları şey sendika aidatidir. Zira mühendis bu halde ise sebebi bu bucuklu sendika başkanıdır! #TeknikPersonelSıkıntıda hakkımız haram olsun"

 

5. Beadleys - @Beadleyss: "Mühendisler yoksul yaşatılıyor. Ülkenin bu ayıptan bir an önce kurtulması elzemdir!"

 

6. Duygu Çalışkan - @duyguclskn1: "Sadece boş boş konuşup müsamere gösterisi gibi etkinliklerle sendikacılık mı oluyor #TeknikPersonelSıkıntıda #MuhendiseMeslekKanunu na tarihi bizzat iktidarın bakani en geç 2023 sonu diye verdi Ahmet Bey bunu sorup mecliste ki kanun tekliflerinin geçirmek yerine müsamere yapıyor"

 

7. Ahmet Faruk Akgün - @AhmetFarukAkgn3: "İnşallah bu kez netice http://alınır. Artık mühendis bitik durumda"

 

8. Duygu Çalışkan - @duyguclskn1: "Su boş toplantıların içinde @kaMUhendisleri ni çözmek için tek adım var mı Ahmet bey? Buçuk Ali sorun konuşmuyor sorunu kendi yaratıyor #TeknikPersonelSıkıntıda sebebi bu sarı sendika dır!"

 

9. Ramazan Aktepeli - @Jeolog19: "Mühendisler olarak çok sorumluluk az maaş ile çalışıyoruz."

 

10. A-Gzlk - @a_gzlek: "Hala bu sarı sendikadan medetmi bekliyor kamu mühendisleri. Bizim bu hallerde olmamızın tek sebebi malum sarı sendikadır"

 

11. Kamu Mühendisi Üzeyir YALMAN???? - @uzeyir_yalman: "Sonuç yok ama maalesef"

 

12. Mustafa Dedebali - @mdedebali1956: "1. Dereceye 3600 Ek Gösterge Nerede?"

 

13. Duygu Çalışkan - @duyguclskn1: "Tiyatro Oscar Goes to Buçuk Ali #TeknikPersonelSıkıntıda boş müsamere yi gecin bittiğini ve wm geç 2023 sonu diye vaat edilen #MühendislikMeslekKanunu nu talep edin!"

 

14. Hakan KAPLAN - @hakankaa_82: "Kamu Mühendisleri için artık biran önce somut adımlar atılmalıdır… Verilen sözler tutulmalıdır tam 1 yıl oldu bu konuşma gerçekleşeli…"

Bakmadan Geçme