Orman Genel Müdürlüğü 64 geçici işçi alacak

Orman Genel Müdürlüğü, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden 64 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

  • 218

Orman Genel Müdürlüğü, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden 64 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Adayların ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden online olarak yapmaları gerekiyor.

Alınacak işçi pozisyonları şunlar: 
- Aşçı: 4
- Aşçı Yardımcısı: 3
- Elektrikçi: 1
- Kaynakçı: 1
- Sıhhi Tesisatçı: 2
- İş Makinası Operatörü: 2
- Traktör Operatörü: 1
- Garson: 15
- Pastacı: 2
- Temizlik Görevlisi: 12
- Bulaşıkçı: 5
- Seracı: 8
- Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvan: 5
- Kimya Laboratuvarı Teknisyeni: 3

Başvuru süresinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımak gerekiyor. Başvuru süresinin son günü itibarıyla kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak da önemli bir şart olarak belirtiliyor.

Adaylar, başvurularını yaparken ilanlarda belirtilen kadro sayısının 4 katı kadar adayın sözlü ve uygulamalı sınavlara çağrılacağını bilmeliler. Adaylar arasında kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu ilanında belirtilecek.

Orman Genel Müdürlüğü, alım süreciyle ilgili tüm bilgilendirmeleri adaylardan istenecek evraklar, sınavların yeri ve tarihi gibi detayları ilgili bölge müdürlüklerinin internet sitelerinden duyuracak.

 

Bakmadan Geçme