• Haberler
  • İşçi
  • Yol yapımında iki belediyenin çalışanlarının yetki kavgası

Yol yapımında iki belediyenin çalışanlarının yetki kavgası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi ekipleri arasında Tavşantepe Mahallesi'nde yol çalışması sırasında yetki alanı nedeniyle gerilim yaşandı

  • 94

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi ekipleri arasında Tavşantepe Mahallesi'nde yol çalışması sırasında yetki alanı nedeniyle gerilim yaşandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya üzerinden olaya tepki gösterdi ve konuyla ilgili hukuki yollara başvuracaklarını belirtti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tavşantepe'deki hastane yolunda yapılan çalışmalarda İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve diğer belediye çalışanlarının, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından saldırıya uğradığını dile getirdi.

Başkan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sabrımız tükendi. Büyükşehir ekipleri, bizim ekiplerimize saldırıyor. Uzlaşma çağrılarımıza rağmen bu engelleme taktiklerini aşan bir noktaya geldik ve fiziksel şiddete başvuruyorlar. Hiçbir müdürümüzü ve çalışanımızı bu şekilde hedef almayı kabul etmiyorum. Bu olayın bedelini ödeyeceksiniz. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız" dedi.

Olayın detayları ve iki belediye arasındaki gerilimin ne zaman ve nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme