İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 5 sözleşmeli bilişim personeli alacak

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı için duyuru yapıldı.

  • 174

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı için duyuru yapıldı. İşte duyuruda verilen detaylar:

- Başvuru Süreci ve Şartlar: Başvurular 15 Nisan 2024 ile 29 Nisan 2024 tarihleri arasında https://personel.iuc.edu.tr adresinde bulunan "Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu"nun doldurulmasıyla yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen tarihler içerisinde formu doldurarak fotoğraf yapıştırıp imzalamaları gerekmektedir.

- Genel Başvuru Şartları: Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca, fakültelerin belirtilen bölümlerinden veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir. 

- Özel Şartlar: Her bir pozisyon için belirli özel şartlar bulunmaktadır. Örneğin, yazılım geliştirme uzmanı pozisyonu için .NET/C# ve ASP.NET ortamlarında yazılım geliştirme bilgisine sahip olma, kurumsal yazılım geliştirme süreçlerinde çalışma deneyimi gibi kriterler aranmaktadır.

- İstenilen Belgeler: Başvuru yapacak adayların belirli belgeleri de sunmaları gerekmektedir. Bu belgelerin tam listesi ve teslim edilme şekli ilan metninde belirtilmiştir.

 

Bakmadan Geçme